keskiviikko 11. marraskuuta 2015

RAHAA! ...vihdoinkin :)

Yes! ..nyt se on sitten tullut todistetuksi. Internetistä voi todellakin tienata rahaa. Rahat TradeTracker palvelusta oli tipahtanut tililleni. Ei paljon, mutta joitakin kymppejä kuitenkin. Johan tässä on tahkottukin jostain syyskuun alusta, kun rekisteröidyin tuonne TradeTrackerin Affeliate markkinointi systeemiin.
Eli niinkuin jo aiemminkin tuossa kirjoittelin niin ei tämä kyllä mikään nopea tapa ole tienata rahaa, mutta ehkäpä pitkällä tähtäimellä ja kärsivällisesti säätämällä ainakin jotain pientä "karkkirahaa" tienaa :)

Eli jos tarvitset rahaa HETI ja NOPEASTI niin unohda affiliate markkinointi ja yritä jotain muuta. Mutta ellei rahan tulolla ole kiire niin siinä tapauksessa affiliate markkinointia kannattaa ehdottomasti yrittää. Varsinkin jos sinulla on blogi tai muut nettisivut joilla on jo runsaasti kävijöitä niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Kyllähän sitä aina raha kelpaa itse kullekin :)

Monet jo varmasti tiesikin ja uskoi, että affiliate markkinointi toimii, mutta itse tällaisena vainoharhaisena ihmisenä en siihen uskonut ennenkuin itse omin silmin näin. Nyt voinkin alkaa myös itse panostamaan tähän hieman enemmän kun tiedän, että homma toimii. Tai siis ainakin homma toimii TradeTrackerin puolesta, noista muista affiliate markkinointi firmoista minulla ei ole oma kohtaisia kokemuksia. Siis että maksu tulisi tilille.

Suosittelen: Lisätietoa TradeTrackeristä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti