keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Hiljaiseloa ja odottelua.

Täytyy kyllä taas todeta, että ei tätä ainakaan näin alkuvaiheessa voi miksikään nopeaksi rahanteko systeemiksi sanoa. Tässä alkaa jo kaksi kuukautta tulla kohta täyteen eikä pennin pyörylää ole tililleni tullut :( No, kyllä tuolla TradeTrackerin systeemissä kuitenkin euroja on tuloillaan, kun lokeja katselee. Mutta vainoharhainen kun olen niin eihän sitä usko ennenkuin ne tililläni on. Joten kärsivällisyyttä peliin ja odotellaan rauhassa. Ihan hirveästi tähän ei ole vielä tullut panostettua koska haluan ensin nähdä että tämä ylipäätään toimii. Sitten voi pistää hiukan enemmän yritystä peliin. Jos kuitenkin joku tämän sivun lukija kiinnostuu tästä itsekin niin alla olevasta linkistä voit siirtyä TradeTrackerin sivuille ja luoda omankin tunnuksen.

Lisätietoa TradeTrackeristä

Tässä odotellessa ja näitä mainos ja markkinointi juttuja tutkiessa olen myös hiukan tutustunut TradeTrackeria vastaavaan AdsNinja palveluun. Muuten aika vastaava kuin TradeTacker mutta vain englanninkielinen ja omasta mielestäni jotenkin sekava. Ainakin näin alkuvaiheessa. Ehkä se tuosta selkeytyy kun paremmin paneutuu asiaan. Jos tästä kiinnostuit niin lisätietoa löytyy täältä: Lisätietoa AdsNinjasta

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Oletko kuitenkin saanut jo myyntejä jommassa kummassa tradetrackerissa tai adsninjassa? Kyllä se pikkuhiljaa siitä lähtee rullaamaan!

    T. http://lisatulo.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä jotain pientä on jo molemmista tullut. Adsninjassa tosi vähän, mutta sitä en ole vielä paljon edes käyttänyt.

      Poista